Aanmelden

De BigRun is een obstakelrun voor de hele familie. Er is geen tijdswaarneming aanwezig op het parcours! Indien je toch de tijd van jouw ronde wilt klokken, gebruik dan hiervoor je eigen smartwatch!
Wil je meedoen met deze uitdagende Obstacle Run, schrijf je dan nu in!!! Schrijf je hier in!

Locatie:
De Gashaven bij de Deventer Kano Vereniging wordt omgebouwd tot een uitdagend obstakelparcours voor jong en oud waarbij plezier en bewegen het belangrijkste staan. 

Adres:
Gashavenstraat 9
7418 AL Deventer

Parkeren:
De Gasfabriek, Zutphenseweg 6, 7418 AJ, Deventer
Vanaf de A1 doorrijden op de Zutphenseweg, brug over en direct weer de brug over. Dan direct rechts aanhouden de Deventerweg op. Parkeren kan op het terrein van De Gasfabriek.

Vanaf verkeerslichten op kruising Mr. de Boerlaan en Pothoofd. De sluis over. In de bocht, parallelweg invoegen. Tweede afslag rechtsaf richting de Gasfabriek. rechtdoor rijden naar parkeerplaats. Volg daar de aanwijzingen.

BIG Run Deventer Obstacle T-Shirts
Het BIG Run Deventer Obstacle T-Shirts zorgt ervoor dat het bovenlichaam warm, koel en droog blijft tijdens deze uitdagende obstakel run.
Bestel voor € 17.50 een BIG Run Deventer Obstacle T-Shirts. Een mooi souvenir waar je nog jarenlang plezier van zult hebben!

Let op: bij de daginschrijving is het alleen mogelijk om t-shirts na te bestellen, we hebben geen voorraad.


BigRun Deventer is een initiatief van: Sportbedrijf Deventer, Deventer Kano Vereniging en Bigbeard

Kids Run / 1 km

De allerkleinsten kunnen meedoen aan de kids run van 1 kilometer.

Small Run / 3 km

Doe mee met de leukste obstacle run. Plezier gaat voor prestatie bij de small run.

Big Run / 5 km

Daag jezelf uit en overwin alle obstakels van de big run.

Team Run / 3 & 5 km

Doe mee met je hele gezin of vriendengroep.

Meer dan 20 obstacles
op de mooiste plek van Deventer

Rondom de Gashaven bij de Deventer Kanovereniging worden de uitdagend obstakelparcours voor jong en oud opgebouwd. Plezier en bewegen staan centraal. Bij de BIGrun gaat het er niet om dat je de snelste tijd loopt, maar alle uitdagende, sportieve, spannende en spectaculaire obstakels voltooit op een 1, 3 of 5 km parcours. Wil jij toch voor een snelle tijd gaan? Dan kun je zelf met je eigen smartwatch je tijd klokken.

Inschrijven

Partners