Informatie

Zaterdag 3 juni zijn we terug! Met de leukste obstakelrun voor de hele familie! Op een nieuwe locatie, een nieuw parcours en een nieuwe naam! Doe jij ook mee met de BigRun Deventer?! Schrijf je hier in!

De Gashaven bij de Deventer Kano Vereniging wordt omgebouwd tot een uitdagend obstakelparcours voor jong en oud waarbij plezier en bewegen het belangrijkste staan. Bij de BigRun gaat het er niet om dat je de snelste tijd loopt, maar alle uitdagende, sportieve, spannende en spectaculaire obstakels voltooid op een 1, 3 of 5 km parcours. Wil jij toch voor een snelle tijd gaan? Dan kun je zelf met je eigen smartwatch je tijd klokken.

Kortom, de BigRun is een sportief dagje uit! En niet alleen voor de sterksten, want je moet ook snel en lenig zijn en een flinke portie doorzettingsvermogen hebben.

Voorinschrijving met vroegboekkorting
maart t/m 30 april 2023
Voorinschrijving met vroegboekkorting
1 mei t/m 27 mei 2023(12.00 uur)
Na en daginschrijving
1 km€ 4,50€ 6,00€ 7,50
3 km€ 8,00€ 9,50€ 11,00
5 km€ 14,00€ 15,50€ 17,50

LET OP! De BigRun is een obstakelrun voor de hele familie. Er is geen tijdswaarneming aanwezig op het parcours! Indien je toch de tijd van jouw ronde wilt klokken, gebruik dan hiervoor je eigen smartwatch! Schrijf je hier in!


BigRun Deventer is een initiatief van: Sportbedrijf Deventer, Deventer Kano Vereniging en Bigbeard

Kids Run / 1 km

De allerkleinsten kunnen meedoen aan de kids run van 1 kilometer.

Small Run / 3 km

Doe mee met de leukste obstacle run. Plezier gaat voor prestatie bij de small run.

Big Run / 5 km

Daag jezelf uit en overwin alle obstakels van de big run.

Team Run / 3 & 5 km

Doe mee met je hele gezin of vriendengroep.

Meer dan 20 obstacles
op de mooiste plek van Deventer

Rondom de Gashaven bij de Deventer Kanovereniging worden de uitdagend obstakelparcours voor jong en oud opgebouwd. Plezier en bewegen staan centraal. Bij de BIGrun gaat het er niet om dat je de snelste tijd loopt, maar alle uitdagende, sportieve, spannende en spectaculaire obstakels voltooit op een 1, 3 of 5 km parcours. Wil jij toch voor een snelle tijd gaan? Dan kun je zelf met je eigen smartwatch je tijd klokken.

Inschrijven

Partners