Parcours en Tijden

De BigRun bestaat uit een 1, 3 km en een 5 km parcours door de uiterwaarden van de IJssel tussen het centrum van Deventer en de A1 waarbij behoorlijk wat obstakels worden genomen. De obstakels worden gemaakt en verzorgd door allerlei gemotiveerde en sportieve partners zoals sportverenigingen, fitnesscentra, scouting, studenten en Deventerse (groen)organisaties. Tijdens beide runs is er een verzorgingspost.

1 kmKids Run
Ben je 6 jaar of ouder, dan kun je deelnemen aan het parcours van 1 km. Dus ideaal voor gezinnen en families, scholen, teams van sportverenigingen of als je net bent begonnen met sporten en 3 km nog te overzien is. Doe jij mee!. Schrijf je hier in!

3 KMSmall Run
Op het 3KM parcours ga je langs … uitdagende obstakels. Dit parcours is geschikt voor jong en oud en gaat langs de prachtige uiterwaarden tussen het centrum van Deventer en de A1. Ga de uitdaging aan! Schrijf je hier in!

5 kmBig Run
Ben je 13 jaar of ouder, dan kun je deelnemen aan het parcours van 5 km. Meer obstakels, uitdaging en uithoudingsvermogen! Individueel of met je teamgenoten, collega’s, vrienden en familie. Durf jij het aan? Schrijf je hier in!

1, 3, 5 km – Team Run
Kies je afstand en ga de uitdaging aan met je teamgenoten, collega’s, vrienden en familie. Teambuilding, obstakels, uitdaging en uithoudingsvermogen! Durf jij het aan? Schrijf je hier in!


BigRun Deventer is een initiatief van: Sportbedrijf Deventer, Deventer Kano Vereniging en Bigbeard

Kids Run / 1 km

De allerkleinsten kunnen meedoen aan de kids run van 1 kilometer.

Small Run / 3 km

Doe mee met de leukste obstacle run. Plezier gaat voor prestatie bij de small run.

Big Run / 5 km

Daag jezelf uit en overwin alle obstakels van de big run.

Team Run / 3 & 5 km

Doe mee met je hele gezin of vriendengroep.

Meer dan 20 obstacles
op de mooiste plek van Deventer

Rondom de Gashaven bij de Deventer Kanovereniging worden de uitdagend obstakelparcours voor jong en oud opgebouwd. Plezier en bewegen staan centraal. Bij de BIGrun gaat het er niet om dat je de snelste tijd loopt, maar alle uitdagende, sportieve, spannende en spectaculaire obstakels voltooit op een 1, 3 of 5 km parcours. Wil jij toch voor een snelle tijd gaan? Dan kun je zelf met je eigen smartwatch je tijd klokken.

Inschrijven

Partners